HARJOITTELUUN MYYNNINMAAILMALLE

Haluatko tulevaisuuden huippumenestyjäksi?

Näetkö itsesi tulevaisuuden huippuammattilaisena markkinoinnin ja sosiaalisen median saralla? Jos näin on, meillä olisi sinulle työharjoittelupaikka tarjolla! Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä, kasvavaa huipputiimiä sekä parhaalle näköalapaikalle seuraamaan yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämistoimenpiteitä.

Sukellus digitaalisen markkinoinnin saloihin

Työhösi kuuluu mm. sosiaalisen median monipuolinen hallinta sekä itsenäisesti, että yhdessä muun tiimin kanssa. Tuotat sisältöjä eri aloja edustavien asiakkaiden sosiaalisen median kanaviin, seuraat sisältöjen toimivuutta ja osallistut raportointiin sekä sisältösuunnitelman kehittämiseen. Sisältöjä tuottaessasi ja somekanavia ylläpitäessäsi osallistut myös muihin markkinointitehtäviin, kuten Google-mainonnan tekemiseen, verkkosivuston analytiikkaan ja uutiskirjeisiin.

Sinulta odotamme…

  • Uteliaisuutta digitaalista markkinointia kohtaan
  • Tuntemusta somekanavista (FB, Instagram, Twitter ja LinkedIn) ja Officen ohjelmista.
  • Kiinnostusta Googlen työkaluihin ja markkinoinnin eri tekniikoihin
  • Aktiivisuutta, energisyyttä ja tekemisen meininkiä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ihmisläheistä asennetta
  • Luovuutta ja ideaa sisällöntuotantoon
  • Silmää teksteille, kuville ja videoille
  • Rohkeutta kohdata monenlaisia ihmisiä sisältöä tuottaessasi

Harjoittelu voi tarvittaessa alkaa osa-aikaisesti ja muuttua sitten täysipäiväiseksi, sopimuksen mukaan!  Harjoittelupaikkaan toimii Tampereen toimistomme aivan Tampereen keskustassa. Harjoittelujakson palkallisuus sovitaan erikseen yhdessä työharjoittelijan kanssa ennen harjoittelun aloittamista. Harjoittelun palkallisuuteen vaikuttaa työharjoittelun sisältö sekä työharjoittelijan valmiudet suorittaa työtehtäviä itsenäisesti.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Anu Yliselälle osoitteeseen anu.ylisela(a)myynninmaailma.fi tai soita 040 4827 200.