Markkinointiviestinnän asiantuntija

 

Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin verkkosivustollamme: www.myynninmaailma.fi.

Haluatko osaksi kasvavaa huipputiimiämme?

Etsimme joukkueeseemme markkinointihenkistä viestinnän asiantuntijaa, jolla on aktiivinen ja energinen työote sekä kykyä ja halua vaikuttaa viestinnän keinoin. Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä ja pääset auttamaan asiakkaitamme nostamaan markkinointinsa uudelle tasolle. Suunnittelet markkinointiviestintää yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä tuotat sisältöjä eri kanaviin kuten verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja artikkeleihin. Osana työtäsi pidät viestinnän koulutuksia ja workshopeja. Olet avainroolissa myös viestinnän palveluidemme kehittämisessä ja osallistut erilaisiin markkinoinnin ja myynnin projekteihin.

Olet aktiivinen, energinen ja itsenäinen markkinointiviestinnän osaaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia niin asiakaslähtöisenä asiantuntijana kuin yhteistyötaitoisena tiimin jäsenenä.

Työtä varten tarvitset:

  • kokemusta ja näkemystä markkinointiviestinnästä
  • liiketoimintaymmärrystä
  • ymmärrystä yrityksen strategisesta viestinnästä sekä sen suunnittelusta ja seurannasta
  • erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kykyä toteuttaa monikanavaista viestintää yhdessä muiden osaajiemme kanssa

Lisäksi arvostamme:

  • visuaalista silmää ja kykyä luoda vaikuttavaa sisältöä toimialasta ja kanavasta riippumatta
  • mediaviestinnän ja tiedottamisen tuntemusta
  • kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä ja sisältömarkkinoinnista.

Tunnistitko itsesi? Oletko innokas oppimaan enemmänkin? Haluamme tutustua sinuun paremmin!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 21.12.2017 mennessä sekä mahdolliset kysymyksesi Anu Yliselälle osoitteeseen anu.ylisela@myynninmaailma.fi tai soita 040 4827 200.