Lisää B2B-myyntiä Google-mainonnan avulla?

Onko Google tiivis osa yrityksesi markkinointia? Miten myyntiä lisätään Googlen avulla?

Lounastilaisuudessamme saat asiantuntijan näkemykset siitä, miten B2B-myyntiprosessiasi tukevat Google-mainonnan kampanjat rakennetaan ja mitkä ovat tällä hetkellä parhaat keinot uusien B2B-asiakkaiden hankintaan sekä keskeisimmät keinot hakukonelöydettävyyden parantamiseen.

Hakusanamainonnan tarkalla suunnittelulla ja kohdentamisella varmistetaan, että verkkosivustonne kävijöiden laatu ja määrä kasvavat etkä maksa turhasta. Tilaisuuden sisältö palvelee erityisesti yli 1000 € kuukaudessa Googlen hakusanamainontaan käyttäviä B2B-yrityksiä.

Voit myös varata ilmoittautumislomakkeella tapaamisen, jossa Adwords-tilisi auditoidaan. Kymmenen ensimmäistä ilmoitettua tiliä pääsevät auditointiin.

Sisältö

  • Asiakkaan ostopolkua tukeva Google-mainonta
  • Googlen parhaat mahdollisuudet B2B-uusasiakashankintaan
  • 3 Google-mainonnan keinoa, joita B2B-yritykset eivät yleensä osaa hyödyntää
  • B2B-yrityksen tärkeimmät Google-mainonnan mittarit

Aikataulu

  • 11.00 Lounasta seisovasta pöydästä ja verkostoitumista
    - Open Lobby Restaurant, Holiday Inn Tampere
  • 12.00 Lisää B2B-myyntiä Google-mainonnan avulla
  • 13.00 Mahdollisesti varaamasi Google-tilin auditit alkavat

Varaa kalenteriisi torstai 6.9. ja merkkaa paikaksi Myynninmaailman Tampereen toimisto. (Crazy Town - Rautatienkatu 21 B, Tampere, lounasravintola löytyy samasta rapusta)

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Tilaisuus on maksuton!

Miian kuva-1

 
Puhujana Miia Mäkinen
johtava asiantuntija ja tiiminvetäjä, Myynninmaailma Oy

Miia Mäkisen vahvin osaaminen löytyy yrityksen myynnin kasvattamisesta digitaalisen markkinoinnin ja verkkoanalytiikan keinoin. Miia on digikampanjoiden monitoiminainen; hänen avullaan onnistuu kaikki kampanjasuunnittelusta toteutukseen sekä mittaamisesta optimointiin.

Kannuksensa digimainonnan tekemiseen Miia on hankkinut työskentelemällä useita vuosia media-alalla Suomen suurimpien verkkopalvelujen kävijäliikenteenohjauksen, verkkoanalytiikan ja hakukoneoptimoinnin parissa.

Ilmoittaudu