<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lisää myyntiä Google-mainonnalla

Google-hakuja tehdään pelkästään Suomessa hurjia määriä. Googlen kautta etsitään tietoa, uutisia ja palveluita, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myös sinun yrityksesi palveluita etsitään. Voit helposti testata oman Google-näkyvyytesi kokeilemalla hakea omia tuotteita tai palveluita. Jos et löydy ensimmäiseltä sivulta, mielellään jopa sivun ylälaidasta, potentiaalinen uusi asiakas ei löydä teitä.  

Yksi nopea keino päästä Googlen hakutuloksissa kärkisijoille on maksettu Google-mainonta. Googlen hakutuloksista neljä ensimmäistä on maksettuja mainospaikkoja. Näin voit varmistaa kattavan näkyvyyden palveluillesi ja asiakkaat löytävät luoksesi.


Hakukonemainonnan monet muodot

Googlen Ads -palvelun avulla voit tehdä hakusanamainontaa, bannerimainontaa, tai vaikkapa videomainontaa YouTubessa

Google Ads -mainonta sopii sinulle, mikäli sinulla on verkkosivut, ja sivujen kautta voi asiakas ottaa yhteyttä tai jos kyseessä on verkkokauppa. Laadukkaasti hakukoneoptimoidut sivustot löytyvät Googlen ilmaisista hakutuloksista, mutta mikäli näin ei ole, Google-mainonta on yksi nopea lääke tähän.

Google hakusanamainonnan avulla voit määritellä hakusanoja, joilla ehdottomasti haluat näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Google Display -mainonnan avulla voit näyttää bannereita Sinun palveluihin liittyvillä sivuilla tai voit määritellä remarketing-mainonnan, jolloin bannerit seuraavat verkkosivuilla vierailevaa. Tai mikäli sinulla on laadukas mainos- tai yritysvideo, voidaan videota markkinoida YouTubessa. Googlen mainonnan työkaluista voit strategisesti valita teille parhaiten soveltuvan välineen asiakkaiden tavoitteluun.

Mainonta on erittäin kustannustehokasta ja oikein tehtynä sen kautta saat verkkosivustollesi laadukkaita kävijöitä Ja mikä parasta – maksat vain siitä, kun asiakas ohjautuu sivullesi!

 

Olemme Google Premier Partner

Myynninmaailma on yksi niistä muutamasta suomalaisesta yrityksestä, jolle Google on myöntänyt Premier Partner -kumppanuuden.

Google Premier Partner -kumppanit ovat sertifioituja Google-osaajia. Sertifikaatin lisäksi Google Premier Partneruuden myöntämiseksi edellytetään merkittävää aktiivista asiakaskuntaa sekä laadukasta ja tuloksellista työtä.

 Premier tason kumppani hakusanamainontaan


 

Google-mainonnan palvelumme:

 

Mainonnan ulkoistus

Sertifioidut ammattilaiset

Oikein tehtynä mainonta voi parhaimmillaan tuottaa moninkertaisesti takaisin siihen sijoitettuun pääomaan nähden. Voit ulkoistaa mainonnan ammattilaisille ja silloin saat:

 • Tuloksia
 • Laadukasta kävijäliikennettä
 • Sijoitetulle pääomalle tuottoa

  Lisäksi:
 • Puhumme asioista kaikille ymmärrettävällä kielellä
 • Hinnoittelumme on läpinäkyvää - tiedät, mistä maksat
Sparraukset ja koulutukset

Opi Googlen salat

Räätälöimme koulutukset juuri Teidän tarpeitanne vastaaviksi kokonaisuuksiksi. Koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä kanssanne. Voimme järjestää joko henkilökohtaisen sparrauksen tai isommalle porukalle koulutuksen.

 • Opi Googlen salat
 • Sertifioitu kouluttaja
 • Näet laajemmin, millaisia markkinointikanavia ja – tapoja on saatavilla ja mitkä niistä sopivat yrityksellesi parhaiten
 • Opit tekemään itse tehokasta ja tarkasti kohdennettua mainontaa, oli kyse sitten hakukonenäkyvyydestä tai sosiaalisesta mediasta
 • Saat konkreettisen aikataulusuunnitelman, jonka mukaan sinun on helppo ottaa seuraavat askeleet

Tulosten mittaaminen

Kävijäliikenteen analysointi

Mikään markkinointi ei voi toimia, ellei tuloksia voida mitata. Verkkosivujen kävijäliikenteen mittaamiseen on useita työkaluja, näistä yksi suosituin on Google Analytics.

 • Sivuston kävijämäärä
 • Mistä kanavista kävijät tulevat sivuille
 • Mitä kävijät tekevät sivuilla
 • Mitä mainonnan kautta tulleet kävijät tekevät sivuilla
 • Kuinka paljon sosiaalinen media tuo sivuille kävijöitä
 • Kävijöiden maantieteelinen sijainti
 • Ostojen tai tarjouspyyntöjen määrä

 

Kaikki palvelut
Google-mainonta-alakuva
Meidän tapamme toimia

Kun olemme yhteistyökumppanisi Google-mainonnassa, voit olla varma, että saat kattavan näkyvyyden palveluillesi ja autamme asiakkaat löytämään luoksesi.

Mittaamisella kasvua
Asetamme aina projekteille kanssasi tavoitteet ja mittarit kuntoon. 

Viimeisin osaaminen
Saat käyttöösi tiimillisen huipputekijöitä, joilla on aina uusin tietotaito.

Raportointi
Raportit käymme kanssasi läpi huolella – näin varmistamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn liiketoiminnallesi.

 

Muut palvelumme

Katso myös muut palvelumme myynnin ja markkinoinnin tueksi kohti kasvua! 

Kaikki palvelut