Avoimet työpaikat

 

Yrityksemme kasvuvauhti on ollut viime vuosina kovaa, ja etsimme jatkuvasti myynnin ja markkinoinnin huippuosaajia tiimiimme.

Jos intohimonasi on asiakkaan myynnin kasvattaminen ja mitattavan markkinoinnin toteuttaminen, ota yhteyttä lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Meiltä saat upean työporukan, vaihtelevia projekteja, joustavan työn ja osallistavan sekä nuorekkaan työilmapiirin. Välillä paiskimme töitä toden teolla, mutta osaamme myös heittää kunnolla vapaalle koko porukan voimin. Panostamme paljon hyvinvointiisi ja tästä meillä on osoituksena kattavat työsuhde-edut.

Tulevaisuudessa tulemme tarvitsemaan osaamista muun muassa:

  • Verkkosivustojen kehittäminen

  • Digimarkkinointi

  • Markkinoinnin automaatio

  • Viestintä ja sisällöt

 

Jätä avoin hakemus

Älä odota, vaan ole yhteydessä jo tänään!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Mikko Isoniemelle osoitteeseen mikko.isoniemi(a)myynninmaailma.fi tai soita  040 746 5188.

 

Harjoitteluun?

Teemme paljon yhteistyötä korkeakoulujen kanssa auttaaksemme omalta osaltamme suomalaisen myynti- ja markkinointiosaamisen kasvattamista. Tarjoammekin mielellämme opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia.

Lähetä avoin hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Mari Rannalle osoitteeseen mari.ranta(a)myynninmaailma.fi tai soita 044 746 5697.