<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kasvata myyntiä hakukoneoptimoinnilla

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa, että verkkosivujesi löydettävyyttä ja näkyvyyttä parannetaan hakukoneissa. Näin yrityksesi verkkosivut näkyvät esimerkiksi hakutuloksissa oikeille henkilöille, eli heille, jotka etsivät yrityksesi tarjoamia palveluita tai tuotteita.

Nykyään lähes kaikki kuluttajat ja yritykset etsivät tietoa internetistä. Googlen kautta tietoa hakee 88 % ihmisistä ennen ostopäätöksen tekemistä. Koska internet on nykyään pullollaan tietoa, on tärkeää, että hakukoneoptimoinnin avulla yrityksesi verkkosivusto nousee hakukoneissa mahdollisimman korkealle silloin kun yrityksesi palveluita, tuotteita tai brändiä haetaan. Tutkimusten mukaan 80 % Googlen käyttäjistä valitsee sen yrityksen sivun, joka on hakutuloksissa ensimmäisen kymmenen sivuston joukossa. Näille sijoituksille on vaikea päästä, mikäli sivustoa ei ole suunniteltu ja rakennettu hakukoneoptimoinnin avulla.

 

 Hakukoneoptimointi on suunnitelmallista työtä yrityksen liiketoiminnan tukemiseksi

Hakukoneoptimointi ei ole kertaluontoinen tehtävä, eikä suunnitelmatonta sivuston pyörittämistä. Hakukoneoptimointi perustuu suunnitelmalliseen pohjatyöhön, jonka avulla syntyneitä  toimenpiteitä viedään käytäntöön. Hakukoneoptimoinnin tulokset eivät näy välittömästi, se on jatkuva toimenpide, sillä päivityksiä tulee tehdä säännöllisesti. Kun sivustoa päivitetään, se pysyy tuoreena,  ja hakukoneet näkevät sen tärkeänä tiedon antajana.

 

Hakukoneoptimointi on aikaa vievä prosessi, johon täytyy panostaa aikaa ja vaivaa.
Jos tarvitset apua hakukoneoptimoinnissa, ota meihin rohkeasti yhteyttä - me autamme sinua.
 

Hakukoneoptimoinnin hyödyt:  

Ilmaista näkyvyyttä oikealle kohderyhmälle hakukoneissa, kuten Googlessa
Enemmän potentiaalisia kävijöitä verkkosivuillesi
Kasvatat yrityksesi yhteydenottoja ja samalla myyntiä

 

Kaikki palvelut
Hakukoneoptimointi-alakuva
Meidän tapamme toimia

Kun me olemme yhteistyökumppanisi hakukoneoptimoinnissa, voit olla varma, että verkkosivujesi löydettävyys ja näkyvyys ovat asiantuntevissa käsissä.

Mittaamisella kasvua
Auditoimme verkkosivustosi näkyvyyden lähtötilanteen, sekä asetamme aina projekteille kanssasi yhteiset tavoitteet ja mittarit kuntoon.

Viimeisin osaaminen
Saat käyttöösi tiimillisen huipputekijöitä, joilla on aina uusin tietotaito.

Raportointi
Raportit käymme kanssasi säännöllisesti läpi huolella – näin varmistamme, että verkkosivustosi löydettävyys oikeilla avainsanoilla hakukoneissa paranee ja saamasi hyödyt maksimoidaan.

 

Muut myynnin ja markkinoinnin palvelumme

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti 

Kaikki palvelut