Asiakas on tehnyt 60 % ostopäätöksestään
jo ennen yhteydenottoa myyjääsi

 

Inbound-markkinoinnin avulla olet mukana asiakkaasi koko ostoprosessissa

Sinun on tärkeää olla mukana vaikuttamassa potentiaalisen asiakkaasi koko ostopolkuun. Kun potentiaalinen asiakkaasi tutustuu aiheeseen, vertailee eri ratkaisuja ja etsii itselleen hyödyllisintä investointikohdetta, pystyt olemaan hänen ostoprosessissaan mukana inbound-markkinoinnin avulla. Tarjoamalla hyödyllistä sisältöä tässä prosessin vaiheessa tiedonnälkäiselle potentiaaliselle asiakkaalle, olet todella vahvoilla.
74 % ostajista valitsee myyjäksi sen, joka pystyy ensimmäisenä tarjoamaan arvoa ja hyödyllistä tietoa asiakkaalle ostoprosessin aikana (Corporate Vision).

Inboundin avulla parannat myyntisi tuloksellisuutta

Inbound-markkinoinnin tavoitteena on auttaa ja tarjota hyötyä laadukkaiden sisältöjen muodossa verkossa ja offlinessa. Hyödyntämällä sisältöjä, voit kerätä liidit talteen markkinointyökalujen avulla ja siirtää ne myyntiprosessiisi sopivassa vaiheessa. Näin myyjäsi saavat saavat palveluitasi kohtaan kiinnostuneita myyntivalmiita liidejä. Lisäksi myyjäsi pystyvät arvioimaan inbound-markkinoinnin tarjoaman tiedon avulla liidien laatua ja keskittymään potentiaalisimpiin liideihin silmittömän juoksemisen sijaan. Myyntisi tuloksellisuus ja aktiivisuus paranee. 

Menesty ostajien aikakaudella inboundin avulla

B2B-markkinointi on täysin erilaista kuin mitä se oli vielä muutama vuosi sitten. Valta on siirtynyt myyjiltä ostajille. Tuotekeskeisellä markkinoinnilla ei pärjää, kun kilpailu on globaalia ja ostajilla on tänä päivänä käytettävissään enemmän tietoa kuin koskaan ennen. Inbound-markkinoinnin ja siihen yhdistetyn tehokkaan myyntiprosessin avulla pystyt kääntämään ostamisen murroksen eduksesi.

 

opas_banneri