Myynti kasvuun inboundilla - pk-yrityksen 6 askelta

 

Tiesitkö, että asiakas on tehnyt jo 60 % ostopäätöksestään ennen yhteydenottoa myyjään? Tilaisuudessamme pääset kuulemaan konkreettisin käytännön esimerkein, miten voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi tehokkaasti jo tuon 60 % aikana ja saavuttaa sen ansiosta etulyöntiaseman kilpailijoihisi.

Aamupalatilaisuudessa saat kokonaiskuvan siitä miksi ja miten pk-yritys voi hyödyntää inbound-markkinointia myyntinsä kasvattamiseksi. Samalla saat käytännönläheiset askeleet, joiden avulla pystyt kehittämään yrityksesi markkinointia ja myyntiprosessia kohti tuloksekasta inbound-markkinointia muuttuneessa ostoympäristössä.

Tilaisuuden sisältö palvelee erityisesti yrityksen myynnin- ja markkinoinnin päättäjiä.

Aikataulu

  • 8.00 aamupalaa ja verkostoitumista
  • 8.20 myynti kasvuun inboundilla - pk-yrityksen 6 askelta
  • 9.30 verkostoitumista

Varaa kalenteriisi keskiviikko 17.1. ja merkkaa paikaksi Rytmikorjaamo (Vaasantie 11, Seinäjoki)

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. TIlaisuus on maksuton!

16305-010.jpg
Puhujana Ville Orrenmaa
Varatoimitusjohtaja, osakas - vuoden eteläpohjalainen johtaja

Ville on myynnin ja markkinoinnin asiantuntija, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaita kasvattamaan myyntiään markkinoinnin ja myynnin parhaiksi koettujen käytäntöjen avulla. Villen koulutukset ovat saaneet  aikaisemmin hyvää palautetta erityisesti innostavuudestaan sekä käytännönläheisyydestään. Villen monipuolinen kokemus ja laaja eri aloja edustava asiakaskunta takaa kokonaisvaltaisen näkemyksen markkinoinnin sekä myynnin haasteiden selättämiseen.

Ilmoittaudu