<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Töihin Myynninmaailmalle

Kasvumme on ollut viime vuosina kovaa ja etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia osaksi tiimiämme. Meillä on jatkuvasti tarvetta uusille osaajille myynnin ja markkinoinnin parissa eri tehtävissä. Jos intohimonasi on asiakkaan myynnin kasvattaminen, ota yhteyttä lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamisesi vastaa meillä avautuvien paikkojen toimenkuvaa.

Avoin hakemus
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Anu Yliselälle osoitteeseen anu.ylisela(a)myynninmaailma.fi tai soita 040 4827 200.

Haemme tällä hetkellä: 

Tällä hetkellä ei aktiivisia hakuja avoinna.

Harjoittelu tai muu opiskeluprojekti

Teemme paljon yhteistyötä korkeakoulujen kanssa auttaaksemme omalta osaltamme suomalaisen myynti- ja markkinointiosaamisen kehittämisessä. Tarjoammekin mielellämme opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia sekä olemme mukana opiskeluprojekteissa, kuten päättötöissä.

Avoimet hakemukset ja yhteydenotot

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset kysymyksesi Anu Yliselälle osoitteeseen anu.ylisela(a)myynninmaailma.fi tai soita 040 4827 200.

Työharjoitteluhaku:  

Tällä hetkellä ei aktiivisia hakuja avoinna.