<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

7 askelta tuloksellisempaan somemarkkinointiin


Digitalisaatio ja ostokäyttäytymisen muutos ovat tuoneet uudenlaisia vaatimuksia yritysten markkinointiin. Asiakas kuluttaa aikaansa verkossa tiedon etsintään, vertailuun ja aiheen opiskeluun ennen varsinaista yhteydenottoa myyjään. Asiakkaat tulisi siis tavoittaa sieltä, mistä he etsivät tietoa ja suosituksia tuotteista ja palveluista. Somemarkkinointi on tänä päivänä yksi tehokkaimmista kanavista B2B-asiakkaiden tavoittamiseen verkossa.
Tässä ladattavassa pikaoppaassa käydään läpi 7 askelta suunnitelmallisempaan somemarkkinointiin, jolla saat aikaan tuloksia.

Lataa B2B-someopas

Miten saan laadukkaita B2B-myyntiliidejä yritykselleni?


Laadukkaiden myyntiliidien tuottaminen on yksi myyntiprosessin tärkeimmistä vaiheista. 

Pk-yrityksissä se on ollut pitkään sekä myynnin että markkinoinnin tehtävä, jota kumpikaan ei ole ottanut täysin hoitaakseen. 

Tästä johtuen vielä tänä päivänä joudutaan turvautumaan esimerkiksi kylmäsoittamiseen tai ”aggressiiviseen odottamiseen” potentiaalisten asiakkaiden hankinnassa. 

Minioppaasta löydät huomionarvoisia vinkkejä ja tapoja, joiden avulla varmistat, että yrityksenne hyödyntää nykyaikaisia keinoja B2B-myyntiliidien keräämiseen.

Lataa B2B-myyntiliidiopas

5 askelta tehokkaaseen B2B-myynnin johtamiseen 
pk-yrityksessä


Myynnin johtamisella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kasvuun ja kannattavuuteen, mutta tämä osa-alue on useassa pk-yrityksessä pahasti laiminlyöty. 
Ladattavassa pikaoppaassa käydään läpi 5 vaihetta, joiden avulla myynnin johtamisesta saadaan tehokasta ja tavoitteellista. Kuten tulet huomaamaan, niin myynnin johtamisessa 
on kyse muustakin kuin vuosibudjeteista ja esimiestyöstä.

Lataa 5 askeleen pikaopas

 

Inbound-markkinoinnin opas B2B-yritykselle

B2B-ostaminen on muuttunut. Digitalisaation myötä ostajan saatavilla on hurja määrä tietoa, jota hän hyödyntää jo ennen yhteydenottoa myyntiin. Tiesitkö, että jopa 88% B2B-päättäjistä aloittaa hankintojen teon internetissä. 

Siksi on tärkeää, että yrityksesi on tavoittamassa asiakkaasi jo heti ostoprosessin alkuvaiheessa. Ostoprosessi ei siis yleensä ala vasta sitten, kun keskusteluyhteys asiakkaan ja myyjän välillä alkaa, vaan useimmiten 60% ostopäätöksestä on tehty jo ennen yhteydenottoa myyjään.

Lataa inbound-opas

B2B-Markkinointiopas

Mitä sinun tarvitsee tietää tehdäksesi tuottoisaa B2B-markkinointia? Tämän oppaan avulla luot B2B- markkinoinnin suunnitelman, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita ja tuo tuloksia. Opas sisältää konkreettisia, helposti yritykseesi sovellettavia vinkkejä, jotka auttavat sinua 
kääntämään markkinointisi suunnan kuluerästä investoinniksi!

 Lataa B2B-markkinointiopas

Inbound-markkinoinnin opasvideo

Markkinoi paremmin, fiksummin ja skaalautuvammin! Inbound-markkinointi pohjautuu ihmisten huomion ansaitsemiseen. Videolla kuulet, kun Myynninmaailman osakas ja hallituksen jäsen Mikko Seppä kertoo inbound-markkinoinnin taustasta ja siitä, mitä inbound-markkinointi oikeastaan pitää sisällään. Videon lopussa Mikko kertoo käytännön case-esimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään miten sinäkin voit ansaita potentiaalisten asiakkaiden huomion ja markkinoida tehokkaasti!

 Katso opasvideo 

B2B-markkinointia kumppaneiden avustuksella

Mitä sinun tulee vaatia markkinoinnin ja myynnin kumppanilta kasvaaksesi? B2B-markkinointi on muuttunut voimakkaasti ostokäyttäytymisen muutoksen myötä viime vuosina. Sen myötä markkinoinnin haasteet ovat moninaistuneet ja toisaalta samaan aikaan mahdollisuudet kasvaneet. Oppaan avulla pääset syventymään siihen kuinka tehdä tuloksekasta B2B-markkinointia kumppaneiden avustuksella.

Lataa maksuton opas

B2B-yrityksen kasvulaskuri

Paljonko teidän tarvitsee panostaa uusasiakashankintaan, saavuttaaksenne kasvutavoitteenne? Laskurimme avulla pystyt tunnistamaan tärkeimmät mittarisi ja hahmotella markkinoinnin ja myynnin tavoitteitasi. Paketti sisältää hyvän pohjan kasvutavoitteidesi sitomiseksi numeroihin näppituntuman sijaan, sekä ajatusta herättävää pohdintaa omien uusasiakashankinnan tavoitteiden asettamiseksi.

Lataa B2B-yrityksen kasvulaskuri