Ladattavat oppaat

Oppaamme sisältävät käytännöllisiä vinkkejä ja hyödyllisiä ohjenuoria B2B-yrityksen myyntiin ja markkinointiin. Tutustu ilmaisiin oppaisiimme ja lataa vinkit talteen!

 

Automatisoi myynnin prosesseja HUBSPOT CMRN avulla_pääsivun kuva_1300x1000[1239]

Kuinka automatisoit myynnin prosesseja HubSpot CRM:n avulla

Modernin CRM-järjestelmän avulla vapautat myyntitiimin aikaa myymiseen ja automatisoit samalla kaikki myyntitiimin toistuvat rutiinit.

Oppaassamme kerromme kuusi hyödyllistä käytännön vinkkiä, miten voit automatisoida myynnin prosesseja HubSpot CRM:n avulla.

Lataa opas

Miten teen toimivan B2B-uutiskirjeen _pääsivun kuva_1300x1000[876]

Miten teen toimivan B2B-uutiskirjeen?

Sähköpostimarkkinointi, ja erityisesti uutiskirjeet, ovat kiistatta yksi tehokkaimmista B2B-markkinointiviestinnän keinoista.

Tässä oppaassa on tärkeimmät asiat, jotka jokaisen B2B-yrityksen olisi hyvä tietää uutiskirjeviestinnästä: miten laadit toimivan sisällön, mittaat onnistumistasi ja kehität
uutiskirjeviestinnästä toimivan kokonaisuuden.

Lataa opas

Opas kasvhunhaluisen B2B-yrityksen markkinoinnin budjetti_pääsivu_1300x1000

Kasvuhaluisen B2B-yrityksen markkinoinnin budjetointi

Markkinoinnin budjetoinnin tulisi olla dynaaminen kokonaisuus, joka kulkee käsikädessä kasvutavoitteiden kanssa. Tämä opas auttaa B2B-yritysten markkinoinnin budjetoinnin haasteissa. Opas sisältää laskukaavan markkinoinnin budjetointiin sekä vinkkejä, mitä budjetoinnissa kannattaa ottaa huomioon.

Lataa opas

Nakymattomyysverkossa

B2B-yrityksen toimiva hakukoneoptimointi

B2B-yrityksen kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin. Sen avulla varmistat, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät verkkosivustosi, ja kasvatat laadukkaiden liidien ja myynnin määrää. Tästä ladattavasta oppaasta saat perustiedot hakukoneoptimoinnista - miksi ja miten sitä tehdään.

Lataa opas

Googlemainonta

Lisää B2B-myyntiä tehokkaalla Google-mainonnalla

Lähes jokainen B2B-ostoprosessi alkaa Googlesta, joten yhdenkään yrityksen ei kannata hukata mahdollisuutta ostajien tavoittamiseen. Tämän ladattavan oppaan sisältö on hyödyllinen kaikille niille B2B-yrityksille, jotka haluavat hyödyntää Google-mainontaa osana inbound-markkinointia.

Lataa opas

7 askelta suunnitelmallisempaan somemarkkinointiin_pääsivu_1300x1000

7 askeleella suunnitelmallisempaan somemarkkinointiin

Somemarkkinointi on tänä päivänä yksi tehokkaimmista kanavista B2B-asiakkaiden tavoittamiseen. Sosiaaliseen mediaan ei kannata kuitenkaan hypätä hetken mielijohteesta. Tämä ladattava pikaopas antaa B2B-yrityksille eväitä suunnitelmallisempaan ja tuloksellisempaan somemarkkinointiin.

Lataa opas

Miten saan laadukkaita B2B-myyntidiilejä yritykselleni_pääsivu_1300x1000

Miten saan laadukkaita B2B-myyntiliidejä yritykselleni?

Laadukkaiden myyntiliidien tuottaminen on yksi myyntiprosessin tärkeimmistä vaiheista potentiaalisten asiakkaiden hankinnassa. Tästä oppaasta löydät huomionarvoisia vinkkejä ja tapoja, joiden avulla varmistat, että yrityksenne hyödyntää nykyaikaisia keinoja B2B-myyntiliidien keräämiseen.

Lataa opas

5 askelta tehokkaaseen B2B-myynnin johtamisen pk-yrityksessä_pääsivu_1300x1000

5 askelta tehokkaampaan B2B-myynnin johtamiseen pk-yrityksessäsi

Myynnin johtamisella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kasvuun ja kannattavuuteen, mutta tämä osa-alue on useassa pk-yrityksessä pahasti laiminlyöty. Ladattavassa pikaoppaassa käydään läpi 5 vaihetta, joiden avulla myynnin johtamisesta saadaan tehokasta ja tavoitteellista. Kuten tulet huomaamaan, myynnin johtamisessa on kyse muustakin kuin vuosibudjeteista ja esimiestyöstä.

Lataa opas

B2B markkinointiopas_pääsivu_1300x1000

Tuottoisampaa B2B-markkinointia – Miten?

B2B-markkinoinnin opas auttaa hahmottamaan, mitä vaaditaan nykyaikaiselta B2B-markkinoijalta ja miten nykyaikaista markkinointia tehdään. Oppaan avulla luot suunnitelman, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita ja tuo tuloksia. Opas sisältää konkreettisia, helposti yritykseesi sovellettavia vinkkejä, jotka auttavat sinua kääntämään markkinointisi suunnan kuluerästä investoinniksi! 

Lataa opas

Inbound

6 askelta inbound-markkinoinnin käynnistämiseen

B2B-ostaminen on muuttunut. Digitalisaation myötä ostajan saatavilla on hurja määrä tietoa, jota hän hyödyntää jo ennen yhteydenottoa myyntiin.

Siksi on tärkeää, että yrityksesi on tavoittamassa asiakkaasi jo heti ostoprosessin alkuvaiheessa. Tämä opas sisältää 6 käytännönläheistä askelta inbound-markkinoinnin käynnistämiseen.

Lataa opas