<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Analytiikka liiketoiminnan johtamisen tukena vähentää tarvetta arvailla ja auttaa johtamaan yritystä paremmin dataan perustuen.

 Ilman markkinoinnin tulosten mittaamista ja analytiikkaa on mahdotonta tietää, ovatko markkinointipanostuksesi kannattavia ja tehokkaita. Vain analytiikka mahdollistaa markkinoinnin kehittämisen ja optimoinnin – ilman analyysiä tehdyt päätökset ovat vain parhaita arvauksia siitä, mikä voisi toimia.

Analytiikan hyödyntäminen auttaa kasvattamaan myyntiä, parantamaan palvelua, kohdistamaan markkinointipanostukset oikein ja saamaan asiakkaasi tyytyväisemmäksi. 
Verkkosivujesi kehityskohteet on helppoa tunnistaa analytiikan avulla, sillä hyvin asennettu analytiikkaohjelmisto kertoo sinulle olennaista tietoa verkkosivujesi kävijöistä ja sivustosi toimivuudesta. Vain verkkoanalytiikan avulla saat tietää, mistä sivustosi kävijät tulevat, miten he sivustollasi liikkuvat, kauanko he sivustolla viihtyvät ja millaisia toimenpiteitä he tekevät. Vain mittaamalla pystyt näkemään sivustollasi piilevät pullonkaulat ja korjaamaan ne.
 
 
Autamme sinua ymmärtämään lukuja ja kehittämään markkinointiasi analytiikan lukujen perusteella.

Tunnemme analytiikkajärjestelmät kuin omat taskumme, ja autamme myös sinua löytämään sopivan analytiikkajärjestelmän ja asentamaan sen.

Autamme sinua rakentamaan liiketoimintasi tavoitteita tukevan mittariston ja varmistamme, että analytiikkajärjestelmäsi tuottaa dataa, jonka avulla voit tehdä parempia, liiketoimintaasi kasvattavia päätöksiä.

Opetamme sinut analysoimaan eri markkinointikanaviesi toimivuutta, ja luomme mittarit, joiden avulla näet markkinointipanostuksista tulleen tuoton. Näin sinun on helpompi kanavoida panostukset tuottavimpiin markkinointikanaviin. Analysoimme verkkosivujesi kävijäliikennettä ja optimoimme sivustoasi paremmin toimivaksi. Analytiikan avulla autamme sinua muuttamaan verkkosivustollesi laadukkaan mainonnan kautta tulleet kävijät maksaviksi asiakkaiksi.

Mittaus kuntoon – Google Analytics -järjestelmän asennus ja -mittariston rakentaminen
  • Google Analyticsin asentaminen
  • Liiketoiminnan tavoitteista johdetun mittariston laatiminen
  • Mittareiden ja konversiopisteiden asettaminen Google Analyticsiin
Tulosten analysointi
  • Perusraportoinnin luominen Google Data Studion avulla
  • Liikenteenlähteiden analysointi ja kehitysehdotukset
  • Kaikkien markkinointitoimenpiteiden analysointi ja kehitysehdotukset.
Sparraukset ja koulutukset
  • Järjestämme henkilökohtaisia sparrauksia tai koulutuksia isommalle joukolle
  • Räätälöimme koulutukset juuri teidän tarpeitanne vastaaviksi kokonaisuuksiksi
  • Koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä kanssanne
Kaikki palvelut
Analytiikka-liiketoiminnan-tukena-alakuva
Meidän tapamme toimia

Kun me olemme yhteistyökumppanisi analytiikassa ja markkinoinnin tulosten mittauksessa, voit olla varma, että markkinointipanostuksesi ovat kannattavia ja tehokkaita.

Mittaamisella kasvua
Asetamme aina projekteille kanssasi tavoitteet ja mittarit kuntoon. 

Viimeisin osaaminen
Saat käyttöösi tiimillisen huipputekijöitä, joilla on aina uusin tietotaito.

Raportointi
Raportit käymme kanssasi läpi huolella – näin varmistamme, että saat hyödynnettyä kaiken analytiikkajärjestelmästä löytyvän datan.

 

Muut palvelumme

Katso myös muut palvelumme myynnin ja markkinoinnin tueksi kohti kasvua! 

Kaikki palvelut